Make-up Kwasten

Make-up kwasten zijn belangrijk voor het aanbrengen van je Make-up, foundation, blush, bronzer, highlighter, oogschaduw en wenkbrauwpoeder. Natuurlijk zijn er nog veel meer Make-up kwasten nodig voor alle make up die je overal kan aanbrengen.
Wij hebben in onze basis set diverse make-up Kwasten geselecteerd waarmee je de 5 belangrijkste make up kan aanbrengen. Deze make-up kwasten zijn dus geschikt voor het aanbrengen van je make-up. Welke make-up kwast ga je gebruiken?  Dat hangt er natuurlijk net vanaf welke make-up lagen jij aanbrengt. Het is belangrijk dat je voor iedere type make-up de juiste kwast gebruikt, want anders kan hij bijvoorbeeld niet goed pakken en ziet de aangebrachte make-up er nogal rommelig uit.

Bekijk hieronder diverse make-up kwasten die wij aanbieden, de make-up kwasten zijn los verkrijgbaar of de kwasten zijn per set verkrijgbaar.

Wil je weten hoe je de kwasten het beste langdurig kan gebruiken? Lees dan onze schoonmaak tips, zowel voor de setjes als de professionele kits. Kijk eventueel ook naar de speciale make up houders sets, de beste manier om je kwasten te bewaren.